Topic outline

 • Apua toiminnan aloittamiseen

  Yritystoiminnan aloittamisessa on monta, toinen toistaan tärkeämpää hoidettavaa ja muistettavaa asiaa. Tämä oppimisympäristö keskittyy erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaatimuksiin, mutta myös esimerkiksi yrityksen talouden ja liiketoiminnan suunnitteluun on tarjolla apua.

  Suomen Uusyrityskeskukset ry tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneille maksutonta yritysneuvontaa ympäri Suomen sekä kattavan Perustamisoppaan alkavalle yrittäjälle

  Yritysneuvonnan palvelut ovat maksuttomia ja niiden toimintaa rahoittavat keskusten jäsenkunnat sekä alueen yritykset. Kaikissa keskuksissa yrittäjyydestä kiinnostuneita auttavat kokeneet ja ammattitaitoiset yritysneuvojat. Vaikuttavuustutkimuksen mukaan Uusyrityskeskusten kautta perustettujen yritysten eloonjäämisprosentti eli elinvoimaisuus on merkittävä: noin 80 % Uusyrityskeskusten kautta perustetuista yrityksistä on toiminnassa vielä viiden vuoden päästä perustamisesta.

  Kaikki Suomen Uusyrityskeskukset löytyvät Suomen Uusyrityskeskusten verkkosivuilta.

  Tukesin podcast Tarkastajien salonki: jaksossa keskitymme yritystoiminnan aloittamiseen. Vieraana yritysneuvoja Irene Matinpalo. Kuuntele jakso.