Aiheen kuvaus

  •  

    Tuotannon aikainen laadunvalvonta

    Kun luokkaan III kuuluva henkilönsuojain on hyväksytysti tyyppitarkastettu, pitää valmistajan sopia ilmoitetun laitoksen kanssa tuotannon aikaisesta laadunvalvonnasta. Valmistaja voi valita laadunvalvonnan malliksi itselleen parhaiten sopivan asetuksessa annetuista vaihtoehdoista.

    Moduuli C2: sisäiseen tuotannonvalvontaan perustuva tyypinmukaisuus ja satunnaisin väliajoin suoritettavat valvotut tuotetarkastukset

    Moduulissa C2 valmistaja osoittaa, että sen tuotantoprosessilla ja laadunvalvonnalla varmistetaan, että henkilönsuojaimet ovat EU-tyyppitarkastustodistuksessa kuvatun tyypin ja niihin sovellettavien vaatimusten mukaisia.

    Lisäksi ilmoitettu laitos tekee tuotetarkastuksen vähintään kerran vuodessa. Tuotetarkastuksiin voi osallistua eri ilmoitettu laitos kuin joka on tehnyt EU-tyyppitarkastuksen.

    Moduuli C2 on kuvattu tarkemmin henkilönsuojainasetuksen liitteessä VII.

    Moduuli D: tuotantoprosessin laadunvarmistukseen perustuva tyypinmukaisuus

    Moduulissa D valmistaja osoittaa, että sillä on käytössä soveltuva tuotantoprosessia koskeva laatujärjestelmä, jolla varmistetaan, että laitteet ovat EU-tyyppitarkastustodistuksessa kuvatun tyypin ja niihin sovellettavien vaatimusten mukaisia.

    Lisäksi ilmoitettu laitos tekee auditoinnin tehtaalle vähintään kerran vuodessa. Ilmoitettu laitos voi myös tehdä ennalta ilmoittamatta tarkastuskäyntejä tiloihin ja tehdä tuotetestejä asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Auditoinnin tehtaalle voi tehdä eri ilmoitettu laitos kuin joka on suorittanut EU-tyyppitarkastuksen

    Moduuli D on kuvattu tarkemmin henkilönsuojainasetuksen liitteessä VIII.